Показники
|
Всього проб
|
Відхилення
|
%
відхилень
|
Вода
питна за санітарно-хімічними показниками
|
1
|
-
|
-
|
Вода
питна за мікробіологічними показниками
|
1
|
-
|
-
|
Параметри
мікроклімату приміщень
|
18
|
-
|
-
|
Рівні
освітлення приміщень
|
8
|
-
|
-
|
Ефективність роботи стерилізаторів
|
5
|
-
|
-
|
Якість деззасобів
|
1
|
-
|
-
|
Якість дезрозчинів
|
2
|
-
|
-
|
Моніторинг поточної дезінфекції
|
5
|
-
|
-
|
Моніторинг стерильності
|
4
|
-
|
-
|
Моніторинг передстерилізаційної очистки
|
10
|
-
|
-
|
Визначення
якості термічної обробки готових страв
|
1
|
-
|
-
|
Визначення калорійності готових страв
|
3
|
-
|
-
|
Дослідження
готової продукції
(страв)
за
мікробіологічними показниками
|
1
|
-
|
-
|
Дослідження овочів на вміст нітратів
|
1
|
-
|
-
|
Змиви
з об’єктів навколишнього середовища
харчоблоків на коліформні бактерії (бактерії групи кишкової палички)
|
10
|
-
|
-
|
Обстеження працівників харчоблоків та роздаток
на кишкову группу інфекцій
|
6
|
-
|
-
|