Зробити стартовою Додати у обране
 
Чернігівський міський відділ » Лабораторні дослідження » Інформація щодо проведення моніторингових досліджень в загальноосвітніх, дошкільних навчальних закладах, закладі оздоровлення за серпень 2017 рок
Навігація по сайту
Головна сторінка
Актуальні питання
Надзвичайні ситуації та події
в регіоні
Санепідситуація в регіоні
План роботи санепідустанови
Лабораторні дослідження
Про публічну інформацію
Реквізити
 
Популярні статті
» Епідситуація по м. Чернігову
» Виконання програми моніторингу об’єктів ...
» Інформація щодо проведення моніторингови ...
» Легіонельоз
» Профілактика дизбактеріозу кишківника
Архів новин
Вересень 2020 (5)
Серпень 2020 (6)
Липень 2020 (9)
Червень 2020 (6)
Травень 2020 (9)
Квітень 2020 (7)
Березень 2020 (6)
Лютий 2020 (5)
Січень 2020 (9)
Грудень 2019 (6)
Листопад 2019 (6)
Жовтень 2019 (8)
Вересень 2019 (4)
Серпень 2019 (6)
Липень 2019 (8)
Червень 2019 (6)
Травень 2019 (6)
Квітень 2019 (4)
Березень 2019 (4)
Лютий 2019 (3)
Січень 2019 (2)
Грудень 2018 (6)
Листопад 2018 (4)
Жовтень 2018 (6)
Вересень 2018 (5)
Серпень 2018 (6)
Липень 2018 (7)
Червень 2018 (7)
Травень 2018 (6)
Квітень 2018 (5)
Березень 2018 (2)
Лютий 2018 (2)
Січень 2018 (5)
Грудень 2017 (4)
Листопад 2017 (6)
Жовтень 2017 (6)
Вересень 2017 (10)
Серпень 2017 (9)
Липень 2017 (8)
Червень 2017 (4)
Травень 2017 (5)
Квітень 2017 (1)
Березень 2017 (1)
Лютий 2017 (3)
Грудень 2016 (2)
Листопад 2016 (5)
Жовтень 2016 (1)
Вересень 2016 (3)
Серпень 2016 (2)
Липень 2016 (2)
Червень 2016 (4)
Травень 2016 (1)
Квітень 2016 (3)
Березень 2016 (1)
Останні новини
ЗаголовокКатегория
  • Профілактика дизбакт...
  • Актуал...
  • Інформація щодо пров...
  • Лабора...
  • Легіонельоз
  • Актуал...
  • Епідситуація по м. Ч...
  • Санепі...
  • Виконання програми м...
  • Лабора...
  • Інформація щодо пров...
  • Лабора...
  • ПРОФІЛАКТИКА ПОРУШЕН...
  • Актуал...
  • Про якість води відк...
  • Лабора...
  • Обережно гриби!
  • Актуал...
  • Як попередити стійкі...
  • Актуал...
  • Епідситуація по м. Ч...
  • Санепі...
  • Виконання програми м...
  • Лабора...
  • Як вберегтися від са...
  • Актуал...
  • Про якість води відк...
  • Актуал...
  • Обережно, нітрати у ...
  • Актуал...
  • Про якість води р. Д...
  • Актуал...
  • Пил - як хімічний фа...
  • Актуал...
  • Про якість води р. С...
  • Актуал...
  • Епідситуація по м. Ч...
  • Санепі...
  • Виконання програми м...
  • Лабора...
    SiteInfo
     Лучшие авторы:
      1    red     242  -  0
      2    belm     25  -  0
      3    serbel     1  -  0


     Новостей:
      Сегодня: 0
      За месяц: 7
      За все время: 267


     Пользователей:
      Новых: 0
      За месяц: 0
      Всего: 33
    Зараз онлайн
    Зараз на сайті: 1
    Пошукових роботів: 0
     
     

    Лабораторні дослідження : Інформація щодо проведення моніторингових досліджень в загальноосвітніх, дошкільних навчальних закладах, закладі оздоровлення за серпень 2017 рок
     

    В серпні 2017 р. проведені  планові моніторингові відвідуваня (візити) 41-го загальноосвітнього навчального закладу, 3-х дошкільних навчальних закладів, закладу оздоровлення.

    Результати моніторингових досліджень викладені в таблицях 1,2,3.

    Інформації щодо отриманих незадовільних результатів лабораторних досліджень та інструментальних вимірів своєчасно направлялись керівникам закладів для прийняття необхідних заходів по їх усуненню.

     

    Загальноосвітні навчальні заклади

                                                                                                                   Таблиця 1

    Показники

    Всього проб

    Відхилення

    %

    відхилень

    Вода питна за санітарно-хімічними показниками

    41

    1

    2,44

    Вода питна  за мікробіологічними показниками

    41

    -

    -

     

    Дошкільні навчальні заклади

                                                                                                                   Таблиця 2

    Показники

    Всього проб

    Відхилення

    %

    відхилень

    Визначення калорійності  готових страв (згідно закладених харчових  продуктів)

    9

    -

    -

    Готові страви на  якість термічної обробки

    3

    -

    -

    Готові страви на мікробіологічні показники

    3

    -

    -

    Змиви  на наявність ЛКП

    30

    5

    16,67

     Пісок з ігрового майданчика на мікробіологічні   показники  

    3

    2

    66,67

    Раптові обстеження персоналу харчоблоку на носійство збудників кишкових інфекцій

    7

    -

             -

    Виявлення  носіїв менінгококової інфекції

    22

    -

    -

    Виявлення носіїв  діфтерії

    22

    -

    -

     

     Заклади оздоровлення

                                                                                                                   Таблиця 3

    Показники

    Всього проб

    Відхилення

    %

    відхилень

     Раптові обстеження персоналу харчоблоку на носійство збудників кишкових інфекцій

       12

    -

    -

     
     
     
     
     
  • Інформація щодо проведення моніторингових досліджень в загальноосвітніх н ...
  • Інформація щодо моніторингових досліджень закладів оздоровлення, дошкільно ...
  • Інформація щодо проведення моніторингових досліджень в загальноосвітніх, ...
  • Інформація щодо моніторингових досліджень закладів оздоровлення, дошкільни ...
  • Інформація щодо проведення моніторингових досліджень в загальноосвітніх, ...
  •  
     
     (голосов: 0)
     Версія для друку